Funktion

SanPDF

Stöd för PDF, XPS, DjVu, CHM, Mobi, EPUB e-böcker, serietidningar och andra dokument och e-bokformat.

Det kan också tillhandahålla PDF och Office-format konvertering, PDF och JPEG, PNG, BMP bildformat konvertering, samt PDF-dokument splittring och sammanfogning funktion.

Flera läsformat för vad du än vill

Stöd PDF, XPS, DjVu, CHM, Amazon e-bok Mobi, EPUB e-böcker, serietidningar och andra dokument och e-bokformat.

Från och med nu behöver du inte installera en mängd olika e-bokläsare på din dator, SanPDF kan uppfylla din efterfrågan.

Flera dokumentväxlingar för att förbättra effektiviteten

Ge PDF och Office-format konvertering, PDF och JPEG, PNG, BMP bildformat konvertering, samt PDF-dokument splittring och sammanfogning funktion.

Det kan hjälpa dig att förbättra din arbetseffektivitet, spara mer tid och njut av ett färgstarkt liv.

Skrivbord och webben, bekvämt och bekvämt

Både skrivbords- och webbversioner är tillgängliga för att möta dina behov när som helst och var som helst.

Desktop version stöder för Windows XP / Vista / 7/8/10, och webbversionen stöder Windows / Mac / Linux och andra operativsystem.

Plattformat stil, enkelt och uppfriskande operationsgränssnitt.

Den här webbplatsen använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen på vår hemsida. Integritetspolicy