Feature

SanPDF

Support PDF, XPS, DjVu, CHM, Mobi, EPUB e-bøger, tegneserier og andre dokumenter og e-bogformater.

Det kan også levere PDF og Office format konvertering, PDF og JPEG, PNG, BMP billedformat konvertering, samt PDF-dokument split og fusion funktion.

Flere læsningsformater til hvad du vil

Support PDF, XPS, DjVu, CHM, Amazon e-bog Mobi, EPUB e-bøger, tegneserier og andre dokumenter og e-bogformater.

Fra nu af behøver du ikke installere en række e-boglæsere på din computer, SanPDF kan imødekomme din efterspørgsel.

Flere dokumenter udskiftning for at forbedre effektiviteten

Giver PDF og Office format konvertering, PDF og JPEG, PNG, BMP billedformat konvertering, samt PDF-dokument split og fusion funktion.

Det kan hjælpe dig med at forbedre din arbejdseffektivitet, spare mere tid og nyd et farverigt liv.

Skrivebord og web, bekvem og komfortabel

Både desktop og web-versioner er tilgængelige for at opfylde dine behov når som helst og hvor som helst.

Desktop version understøtter Windows XP / Vista / 7/8/10, og webversionen understøtter Windows / Mac / Linux og andre operativsystemer.

Flad design stil, enkel og forfriskende betjeningsinterface.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Fortrolighedspolitik